Tgrt Haber
05 Ekim 2021 13:38

Aslıhan Güner'in dizisinde kavga! Oyuncular birbirine girdi

FOX ekranlarında yeni başlayan dizi Uzak Şehrin Masalı'nın çekimleri sırasında başrol ve yönetmen arasında büyük sorun yaşandı.

Aslıhan Güner'in dizisinde kavga! Oyuncular birbirine girdi
Aslıhan Güner,uzak şehrin masalı,Barış Kılıç,Mustafa Şevki Doğan

FOX ekranlarında yeni başlayan dizi Uzak Şehrin Masalı'nın yönetmeni ve başrol oyuncu arasında kavga çıktı. TV100'ün haberine göre, dizi setinde yaşanan büyük kavga kulislerde saklanmaya çalıştı ancak bilgiler dışarı sızdırıldı. Başrolde rol alan Barış Kılıç ve yönetmen Mustafa Şevki Doğan çekimler nedeniyle anlaşmazlık yaşadı.

Çıkan tartışma bir süre sonra büyüdü ve yumruklar havalarda uçuştu. Timur Acar ikiliyi sakinleştirmeye çalıştı. Ancak olay uzadıkça çekimlerde zorlaştı. 

UZAK ŞEHRİN MASALI FİNAL Mİ YAPACAK?

Başrollerinde Barış Kılıç, Aslıhan Güner ve Timur Acar’ın yer aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisi ilk bölümü ile televizyon izleyicisinden büyük bir beğeni kazanmıştı. Ancak dizinin 5. Bölümde final yapacağı haberi konuşulmaya başlandı. Pazar akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanması beklenirken, kanalda Yalancılar ve Mumları isimli yeni bir dizi yayınlanmaya başladı.

Ancak kanaldan alınan bilgilere göre Uzak Şehrin Masalı dizisi henüz final yapmadı, sadece yayın günü değişti. Uzak Şehrin Masalı dizisi artık Perşembe günleri yayınlanacak.

Aslıhan Güner'in dizisinde kavga! Oyuncular birbirine girdi

UZAK ŞEHRİN MASALI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Uzak Şehrin Masalı’nın yeni bölümü 7 Ekim Perşembe günü saat, 20.00’de izleyicinin karşısında olacak.

UZAK ŞEHRİN MASALI KONUSU NEDİR?

Dizide Demirkan Konağı’nda yaşanan deprem, Umay’ın hayatındaki bütün taşları yerinden oynatacaktır. Senelerdir kocası Affan’ın zulmüne evlatları için katlanan Umay için bu olay, bardağı taşıran son damla olmuştur. Artık çocuklarını alıp evi terk etmeye karar verir. Doğup büyüdüğü köye, Eskitepe’ye, uzun süredir kırgın olduğu ablası Sonay’a sığınır. İki kardeş, el ele verip bütün küskünlükleri geride bırakır. Aile yadigarı mandırayı tekrardan çalıştırmaya başlayacaklardır. Umay tam hayatına bir çeki düzen verecektir ki bu sırada karşısına mazisi karanlık, gizem dolu bir adam çıkacaktır. Şimdi çocuklarının da kendisinin de kaderi bu tehlikeli adamın ellerinde olacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...