Tgrt Haber
25 May 2021 17:11

Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışma!

Ermenistan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan sınırında çatışma çıktığını duyurdu. Bakanlık, çıkan çatışmada bir askerin öldüğünü duyurdu.

Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışma!
Azerbaycan,,Ermenistan,

Ermenistan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan-Ermenistan sınırında meydana gelen çatışmada bir asker öldü.

"ERMENİ MEVZİLERİ ATEŞ ALTINA ALINDI"

Ermenistan Savunma Bakanlığı, aynı gün Ermenistan'ın Azerbaycan sınırındaki Gegharkunik bölgesindeki Verin Shorja köyü yakınlarındaki Ermeni mevzilerinin Azerbaycan silahlı kuvvetleri tarafından ateş altına alındığını açıkladı.

"ÖLÜMCÜL ŞEKİLDE YARALANDI"

Bakanlık, 1989 doğumlu ve sözleşmeli olarak görev yapan bir askerin, "düşmanın makineli tüfekle ateş açmasının ardından başlayan çatışmada ölümcül şekilde yaralandığını" iddia ediyor.

DURUM KONTROL ALTINDA VE ATEŞ KESİLDİ

Ermenistan Savunma Bakanlığı'nın aktardığına göre, durum kontrol altında ve ateş kesildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı ise henüz bir açıklamada bulunmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...