Tgrt Haber
13 Ağustos 2015 07:25

Babası yenisini alsın diye Ferrari'sini yaktı

İsviçreli genç milyoner babasının parasıyla edindiği Ferrari 458 İtalia model aracını sigortadan para alıp yenisiyle değiştirmek için yaktı.

Babası yenisini alsın diye Ferrari'sini yaktı
ferrari, araba,

Olay iki gün önce yaşandı. 20 yaşındaki şımarık gerç uçunu süredir Ferrarisi'ni sıfır model araçla değiştirmek istedi. Konuyu babasına açtığında milyoner bebe karşı çıktı. Sonunda gencin aklına sigorta parası geldi. Ferrari'yi sıradan bir yangında pert etmeyi planladı. Böylece sigorta şirketinden büyük bir meblağ alacak, istediği araca kavuşacaktı. Bu iş için adam tuttu ve aracını Almanya İsviçre sınırındaki bir bölgede yaktırdı.

Ne var ki planda büyük bir eksiklik vardı. Ülkede adım başı bir güvenlik kamerası vardı. Ve tabii ki bizim uyanıklar kameraya yakalanmıştı.

Sigorta şirketi hemen dolandırıcılık davası açtı. İsmi açıklanmayan genç 22 ay hapis 0 bin dolar para cezasına çarptırıldı. İngiliz Telegraph gazetesine göre garajda 14 lüks aracı olan genç, "En büyük hayalim Ferrari GTB'ye sahip olmaktı. Babam ikna olmuş olsaydı, bugün bunları yaşamak zorunda olmayacaktık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...