Tgrt Haber
06 Eylül 2021 17:18

Bademcik ameliyatında küçük dilini kestiler: Artık horlamazsın

Özel bir hastanede bademcik ameliyatı olan iş insanı Kaan Dural, ameliyattan bir süre sonra doktorların yanlışlıkla küçük dilini kestiğini öne sürerek şikayette bulundu.

Bademcik ameliyatında küçük dilini kestiler: Artık horlamazsın
bademcik ameliyatı,,ameliyat,,küçük dil,,doktor,

Özel bir hastanede bademcik ameliyatı olmasının ardından ağzından kan gelen ve fenalaşarak başka bir hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki Kaan Dural'ın küçük dilinin tamamının kesildiği öğrenildi. Dural, doktorların küçük dilini yanlışlıkla kestiğini öne sürerek şikayette bulundu.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Dural Gayrimenkul şirketinin sahibi Fahri Dural'ın oğlu girişimci Kaan Dural, bademciklerinin çok sık şiştiği şikayetiyle Şişli^deki özel bir hastaneye müracaat etti. Doktorlar, sürekli farenjit problemi yaşayan Dural'ın bademciklerinin alınması gerektiğine karar verince ameliyat gerçekleşti.

FENALAŞINCA ORTAYA ÇIKTI

Gerekli tetkiklerin ardından 27 Aralık günü ameliyat için masaya yatan Dural'ın lazerle bademcikleri kesildi. Ameliyattan bir süre sonra taburcu olan iş insanının ağzından ara ara kan gelmeye başladı. Bir süre sonra kendinden geçerek bilincini kaybeden Dural, evinin yakınındaki bir hastaneye kaldırılınca gerçek ortaya çıktı. Yapılan tetkiklerde, Dural'ın küçük dilinin tamamının kesildiği fark edildi.

DOKTORLARDAN PİŞKİN CEVAP

Hastane yetkililerine durumun sorulması üzerine küçük dilin kesilmesi zorunda kalındığını belirten doktorlar, bir de  "Artık horlama yaşamazsın" diyerek Dural'ı geçiştirmek istedi. 

Ünlü girişimci, kendisine yapılan ameliyatta bu hususun belirtilmediğini ve kendisinin onayı olmadan işlemin yapıldığını belirterek hastane yönetimi ile ameliyatı gerçekleştiren doktordan şikayetçi oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...