Tgrt Haber
21 Ekim 2021 15:28

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar NATO Karargahı'nda

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Karargahı'nda NATO Daimi Temsilciliğini ve Türk Askeri Temsilciliğini ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar NATO Karargahı'nda
hulusi akar,,nato,,milli savunma bakanlığı,

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katıldı. NATO Karargahı'nda Türkiye'nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Basat Öztürk ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. 

Bakan Akar, NATO Daimi Temsilciliği ile Türk Askeri Temsilciliği'ni ziyaret ederek personelle görüştü, devam eden çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde uluslararası alanda bir özne haline gelen Türkiye'nin çok ciddi başarılar sağladığını dile getiren Bakan Akar, Türkiye'nin bugüne kadar NATO'da üzerine düşen görevleri yerine getirdiğini, bundan sonra da getirmeye devam edeceğini belirtti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar NATO Karargahı'nda

Öte yandan NATO Savunma Bakanları Toplantısı, Haziran’daki NATO Zirvesi'nden ve İttifak’ın bu yaz Afganistan'dan çekilmesinden sonra düzenlenen ilk NATO Savunma Bakanları Toplantısı olması bakımından önem taşıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...