Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 18:19

Bakan Koca'dan uyardı: Aşı olup tedbirlere uyun

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı son paylaşım ile koronavirüse karşı aşının önemine bir kez daha dikkat çekerek uyardı.

Bakan Koca'dan uyardı: Aşı olup tedbirlere uyun
Sağlık Bakanı,Aşı,Fahrettin Koca,Koronavirüs,Kovid-19

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de 50 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüse karşı aşılama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

BAKAN KOCA AŞININ ÖNEMİNİ VURGULADI

Aydın'ın da başarılı bir şekilde sürdürülen aşı çalışmaları etkisini gösterirken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından Aydınlı çiftin fotoğrafını paylaşarak aşının önemini vurguladı. Söke Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda görev yapan acil tıp teknikeri Erol Yıldız aşı görevlisi olarak gittiği fabrikanın insan kaynakları biriminde çalışan ve Kovid geçiren eşi Fatma Yıldız'a ilk aşısını yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Söke Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görev yapan acil tıp teknikeri arkadaşımız Erol Yıldız, aşı görevlisi olarak gittiği fabrikada insan kaynakları biriminde çalışan eşi Fatma Yıldız'ın ilk aşısını yaptı. Daha önce Covid-19 geçiren Fatma Hanım, herkese aşı olmasını öneriyor."

Bakan Koca'dan uyardı: Aşı olup tedbirlere uyun

"AŞI OLUP TEDBİRLERE UYUN"

Bakan Koca'nın bugün yaptığı diğer bir paylaşımda ise vaka sayıları en fazla artan illeri tabloyu işaret ederek uyarıda bulundu. Koca, "Son bir haftada vaka sayısı en çok artan illerimiz; Siirt, Diyarbakır, Bitlis, Giresun ve Iğdır. Vaka sayılarındaki artış ve aşılanma oranları arasında ilişki var. Aşı olup tedbirlere uyun" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan uyardı: Aşı olup tedbirlere uyun

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...