Tgrt Haber
27 Eylül 2021 13:10

Bakkala gittiği esnada yüzlerce arı arabasını istila etti

Avustralya'da bir adam, aracının camlarını açık bırakıp bakkala kadar gitti, döndüğünde ise yüzlerce arının arabasını istila ettiğini gördü.

Bakkala gittiği esnada yüzlerce arı arabasını istila etti
arı,avustralya,sidney

Avustralya'nın Sidney şehrinde yaşayan Rizwan Khan, geçtiğimiz günlerde bir bakkaldan alışveriş yapmak için arabasını dükkanın önüne park etti, camlarını ise açık bıraktı. Bakkalda yalnızca 10 dakika vakit geçiren Khan, arabasına geri döndüğünde ise yüzlerce arının arabasını istila ettiğini gördü. Hayrete düşen Khan, ne yapacağını düşünürken çevredeki meraklı insanlar, şaşkınlıkla arabanın içindeki arıların fotoğrafını çekti.

Bakkala gittiği esnada yüzlerce arı arabasını istila etti

Khan'ın imdadına ise o esnada çevrede olan yaşlı bir adam yetişti. Arıcı olduğunu söyleyen yaşlı adam, arabadaki arıları, zarar vermeden dışarı çıkarabileceğini söyledi. Khan, arılardan kurtuşunu şöyle anlattı:

''Yaşlı bir adam bana yaklaştı ve 'Arıları ben alabilir miyim?' diye sordu. Ben de 'Tabii, al hepsi senin olsun' dedim" 

Khan'ın yardımına koşan arıcı, çıplak elleriyle dikkatli şekilde arıları cipin içinden çıkarıp bir kutuya koydu ve yanında götürdü. 

Arıcı için "Hayatımı kurtardı" diyen Khan, bundan sonra ne olursa olsun otomobilinin camlarını kapalı tutacağını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...