Tgrt Haber
06 Ocak 2018 19:47

Balık sipariş eden kadın hayatının şokunu yaşadı

Çin'de bir restorana giden kadın kızarmış balık sipariş etti. Garson siparişi getirdiğinde ise hayatını şokunu yaşadı. Tabakta hareket eden kızarmış balığın görüntüleri hayvan hakları savunucularını ayağa kaldırırken, bilim insanları balığın öldüğünü fakat bedeninin henüz buna uyum sağlamadığını iddia etti.

Balık sipariş eden kadın hayatının şokunu yaşadı
çin,,ölü balık,,dünya,

Çin'in Hunan Eyaletinden Hengyang'da şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Restorana giden kadın akşam yemeği için balık sipariş etti. Kızarmış halde tabağa konulan balık kadına hayatının şokunu yaşadı. Tabaktaki balık hareket etmeye başladı.Hayvan hakları savunucuları videoya tepki gösterirken henüz tam ölmemiş bir balığı kızartmanın istismar olduğunu söyledi.

Bilim insanları balığın öldüğünü söyledi

Ancak bilim sitesi IFLScience, balığın tamamen öldüğünü ancak bedeninin henüz buna uyum sağlamadığını söyledi. "Beyin ve kalp ölse de bazı uyaranlara bir süre daha cevap verebilen hücreler var. Ölümden hemen sonra motor nöronlar harekete geçebiliyor" dedi.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...