Tgrt Haber
13 Ağustos 2022 12:01 - Güncelleme : 13 Ağustos 2022 12:12

Banka soygununu çöken yol engelledi! Enkazın altından soyguncu çıktı

İtalya'nın başkenti Roma’da soyguncu olduğu tahmin edilen bir kişi kazdığı tünelin üstündeki yol çökünce mahsur kaldı. Kazdığı tünelden bankaya ulaşmaya çalıştığı düşünülen zanlının bir bankaya girmeye çalışan çetenin üyesi olabileceği belirtiliyor.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Banka soygununu çöken yol engelledi! Enkazın altından soyguncu çıktı
italya,roma,soygun,banka

İtalya’nın başkenti Roma’da bir caddede yol çöktü. Çökme sonucunda yolun altına tünel kazıldığı ortaya çıktı. Yeni kiralanan boş bir dükkânda başlayan ve iki bankaya yakın bir noktasında bulunan tünelden yardım çığlığı duyuldu. Olay yerine kurtarma ekibi geldi. Ekiplerin yoğun çabasıyla yaklaşık 8 saat sonra tünelde mahsur kalan kişi kurtarıldı, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

ÇETE ÜYESİ OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Polis, olaya ilişkin açıklama yaptı. Çökmenin ardından kurtarma ekiplerine haber verdikten sonra 3 kişinin otomobille kaçtığı belirtilen polis açıklamasında 2 kaçağın daha sonra yakalandığı belirtildi.

HAFTA SONU SOYGUN PLANI

Tünelde mahsur kalan kişinin banka soyma hazırlığındaki çetenin üyesi olabileceğini aktaran polis, çetenin hafta sonunda banka soygunu yapmayı planladığı ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...