Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Ekim 2016 16:29

Barzani, 'Bağdat ile Ankara arasında uzlaşma olmalı'

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, Ankara ve Bağdat arasındaki gerilimle ilgili 'Bağdat ve Ankara arasında uzlaşı olmalı' ifadelerini kullandı

Barzani, 'Bağdat ile Ankara arasında uzlaşma olmalı'
Mesut Barzani, ırak,

Cephede kameraların karşısına çıkıp basın toplantısı yapan Mesut Barzani, "Bugün tarihi bir gün, Peşmerge IŞİD'e öldürücü darbe vurdu" dedi. Musul'un Halep'e dönüşmesine izin verilmemesi gerektiğini belirten Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, "Musul'da hiçbir intikam davranışına izin verilmeyecek, demografik bir değişiklik olmayacak" diye konuştu. Barzani, Ankara ve Bağdat arasındaki gerilimle ilgili ise "Bağdat ve Ankara arasında uzlaşı olmalı" ifadelerini kullandı. Operasyonun ne kadar süreceğiyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Kürt bölgesi lideri kesin bir süre vermedi, "Ne kadar sürerse sürsün başarıya ulaşacak" cümlesini kurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...