Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2019 01:59

Barzani ile ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Suriye'yi görüştü

Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani ile ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey Erbil’de bir araya geldi. İkili Suriye'deki son gelişmeleri değerlendirdi

Barzani ile ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey Suriye'yi görüştü
barzani,,suriye özel temsilcisi,,jeffrey,

Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Suriye'deki son gelişmeleri ele aldı.

Barzani'nin ofisinden yapılan açıklamaya göre Barzani, Erbil’in Salahaddin kasabasındaki konutunda Jeffrey başkanlığındaki Amerikan heyetiyle bir araya geldi.

Görüşmede ikilinin bölgenin ve Irak'ın siyasi durumunun yanı sıra Suriye'deki son gelişmeleri ele aldığı belirtildi. Terörün bölgenin güvenliğine yönelik tehdit oluşturduğuna dikkat çekilen açıklamada, Barzani ile Jeffrey'nin terörle mücadelenin önemine değindiği aktarıldı.

Jeffrey terörle mücadele ve bölgenin istikrarının ABD'nin öncelikleri arasında yer aldığını ifade etti. Görüşmede Bağdat ile Erbil arasında iş birliğinin sürdürülmesinin önemine vurgu yapıldığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...