Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 May 2014 15:34

Başbakan Erdoğan Putin'i arayıp o sorunu çözecek

Kırım'daki Tatar halkının lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, karayoluyla da girmeye çalıştığı vatanı Kırım'da Rus sınır muhafızları tarafından geri çevrilince, Recep Tayyip Erdoğan'dan bu problemi çözme sözü aldığını açıkladı.

Başbakan Erdoğan Putin'i arayıp o sorunu çözecek
başbakan erdoğan,sorun,kırım,tatar halkı,GÜNCEL,kırımoğlu,başbakan recep tayyip erdoğan,putin,rusya,türkiye,GÜNCEL haberleri,

Cumartesi akşamı döndüğü Kiev'de "5 kanal" televizyonuna çıkan Kırımoğlu, "Kırım'a uyduruk bahanelerle alınmadığımı Türkiye yönetimine anlattım. Bunun üzerine Türkiye Başbakanı en kısa sürede Rusya lideri Putin ile temasa geçerek problemi çözmeye çalışacağı sözü verdi. Ben de Türkiye'den verilen bu söz üzerine bölgede geriliminin tırmanmaması ve halkımın başına istenmeyen belalar açılmaması için Kiev'e döndüm. Burada bekliyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...