Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2014 19:33

Başbakan Erdoğan'ın aracına güller döktüler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak 'ANA' ile Almanya'nın Köln kentine ulaştı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Köln'de bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmek üzere geldiği otelin önünde güllerle karşılandı.

Başbakan Erdoğan'ın aracına güller döktüler
başbakan erdoğan, almanya, köln,

Almanya 'nın farklı kentlerinde yaşayan çok sayıda Türk de Başbakan Erdoğan 'ı karşılamak üzere Köln'e gitti. Köln Havalimanı'nın askeri bölümüne gelen Başbakan Erdoğan'ı burada, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye 'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin ve Düsseldorf Başkonsolosu Alaattin Temür karşıladı.
‘DİK DUR EĞİLME ÜMMET SENİNLE'
Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) kuruluşunun 10. yıldönümü etkinliğinin yapılacağı Lanxess Arena Spor Salonu önünde Başbakan Erdoğan'ı bekleyenler ise ay yıldızlı bayrakların yanı sıra Filistin ve Azerbaycan bayrakları da taşıyor. Başbakan Erdoğan lehinde sloganlar atan grupların taşıdığı ‘Dik Dur Eğilme Ümmet Seninle, Türkiye Seninle, Sen Osmanlı'sın' yazılı dövizler de dikkat çekti.
OTEL ÖNÜNDE ARABASINA GÜLLER ATILDI
Başbakan Erdoğan, Köln Askeri Havalimanı'ndan kent merkezindeki bir otele geçti. Burada toplanan bir grup vatandaş, Başbakan Erdoğan'ın makam aracına gül attı. "Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle" sloganları atan grup, Başbakan Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, kalabalık grubu selamladıktan sonra Almanya'daki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşmek üze otele girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...