Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Kasım 2014 18:15

Batı Şeria'da bıçaklı saldırı

Batı Şeria’da meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişinin öldüğü, 2 İsraillinin yaralandığı, saldırganın ise İsrail polisi tarafından vurulduğu bildirildi.

Batı Şeria'da bıçaklı saldırı
batı şeria, bıçaklı saldırı, ölüm,

Batı Şeria’da meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişinin öldüğü, 2 İsraillinin yaralandığı, saldırganın ise İsrail polisi tarafından vurulduğu bildirildi. Batı Şeria'da bir Filistinli'nin 3 İsrailliyi bıçakladığı iddia edildi. Saldırıda yaralananlardan bir kadının daha sonra hayatını kaybettiği belirtildi. İsrail polisinin konuya ilişkin açıklamasında, "Meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişinin öldüğü, 2 İsraillinin yaralandığı, saldırganın ise polis tarafından vurulduğu" bilgisine yer verildi. Öte yandan bugün Tel-Aviv'de de bıçaklı saldırıya uğrayan İsrailli bir asker ağır yaralanmıştı. İsrail ordusu, saldırganın Nabluslu bir Filistinli olduğunu duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...