Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ağustos 2014 19:51

Batı Şeria'da gerginlik, 18 Filistinli yaralandı

Batı Şeria'nın Ramallah ve El-Halil kentlerinde İsrail askerleriyle Filistinliler arasında çıkan çatışmalarda 18 kişi yaralandı.

Batı Şeria'da gerginlik, 18 Filistinli yaralandı
İsrail, filistin, gazze, Ortadoğu haberleri, Ortadoğu,

Gazze'ye destek gösterileri sırasında öldürülen 2 Filistinli gencin cenaze töreninin ardından İsrail askerleriyle Filistinliler arasında yaşanan çatışmalarda 18 kişinin yaralandığı bildirildi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerleriyle Filistinli gençler arasında Batı Şeria'nın Ramallah ve El-Halil kentlerinde çatışmalar yaşandı. Ramallah yakınlarındaki Psagot yerleşim yerinde yaşanan çatışmalarda İsrail askerleri gerçek ve plastik mermi kullandı. Olaylar sırasında 13 Filistinli yaralandı. Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil kentindeki çatışmalar sırasında ise 5 Filistinli yaralandı. Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde dün cuma namazı sonrası İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edilmişti. Gazze halkına ve direnişe destek için sokakları dolduran Filistinlilere İsrail askerleri müdahale etmiş, Ramallah'ta Ahmed el-Kameri (20) başından ve karnından vurularak öldürülmüştü. El-Halil'deki gösteriler sırasında kalbinden vurularak ağır yaralanan Nadir İdris (42) ise bu sabah hayatını kaybetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...