Tgrt Haber
06 Aralık 2021 09:33

Batı Şeria'da İsrail askerleri bir Filistinliyi öldürdü!

İşgalci İsrail'in askerleri, Batı Şeria'nın kuzeyinde İsrail'e ait bir askeri kontrol noktasına araçlı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla ateş açtı, bir Filistinli hayatını kaybetti.

Batı Şeria'da İsrail askerleri bir Filistinliyi öldürdü!
batı şeria,,israil,,filistin,

İsrail askerileri yine Filistinliyi öldürdü. İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde İsrail'e ait askeri kontrol noktasına araçlı saldırı girişiminde bulunduğu iddia edilen Filistinli genci, İsrail askerleri öldürdü.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Batı Şeria'nın Tulkerim ile İsrail'in Tayyibe kentleri arasında yer alan Te'enim (Cubara) askeri kontrol noktasına bir Filistinlinin aracıyla saldırı düzenlediği iddia edildi.

''GÜVENLİK GÖREVLİSİ AĞIR YARALANDI''

Olay yerinde bulunan bir İsrail "güvenlik görevlisinin" ağır yaralandığı vurgulanan açıklamada, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Filistinlinin de açılan ateş sonucu öldürüldüğü kaydedildi.

Açıklamada, olay yerinde tıbbi müdahalesi yapılan ağır yaralı güvenlik görevlisinin Tel Hashomer kentindeki Sheba Hastanesine kaldırıldığı aktarıldı.

Filistin makamlarından söz konusu olaya ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, hayatını kaybeden Filistinlinin kimlik bilgisine de ulaşılamadı.

FİLİSTİNLİ GENCİ GÖZ GÖRE GÖRE ÖLDÜRMÜŞLERDİ

İsrail güçleri cumartesi akşamı da işgal altındaki Doğu Kudüs'te bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu gerekçesiyle 25 yaşındaki Filistinli Muhammed Selime'yi öldürmüştü.

İsrail güçleri, "bıçaklı saldırı girişimi" veya "araçla ezme girişimi" iddialarıyla Filistinlilere yönelik ihlallerini sürdürürken insan hakları örgütleri İsrail'i Filistinlilere karşı yargısız infaz yapmakla suçluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...