Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2021 16:49

Bebek saç kurutma makinesi yüzünden kör oldu

Avustralya'da bir bebek ebeveynlerinden habersiz çalıştırdığı saç kurutma makinesi yüzünden geçici kör oldu, vücudunda yanıklar oluştu.

Bebek saç kurutma makinesi yüzünden kör oldu
avustralya

Avustralya'da yaşayan Sienna Robbins, yatağından yere doğru yuvarlandı ve yakınındaki saç kurutma makinesini çalıştırdı. Saç kurutma makinesinden gelen sıcak hava, bebeğin başında ve boynunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar meydana getirdi. Gözlerine de gelen sıcak hava dalgası yüzünden gözleri şişerek kapandı ve geçici körlük yaşadı. 

Bebek saç kurutma makinesi yüzünden kör olduHastanede tedavi gören Sienna'nın geçici körlüğü ise 3 gün sürdü fakat henüz sağlığına kavuşamadı. Altı hafta boyunca bir ameliyat olması bekleniyor.

Anne Dannielle Robbins, Cumartesi gecesi kaza olduğunda kendisi ve kocası Levi'nin aileleriyle salonda olduklarını söyledi.

Anne Dannielle, yaşananları şu sözlerle anlattı:

Sienna'nın odası salonun hemen yanında, bu yüzden onu uyandırmamak için onu odamıza koydum. Her 15 dakikada bir onu kontrol ettim ve yatağın iki yanına barikatlar kurdum ki sürünmesin (yatağımız yere yakın)."

Bebek saç kurutma makinesi yüzünden kör olduGEÇİCİ KÖRLÜK YAŞADI

Dannielle saç kurutma makinesinin çalıştığını duyduğunda, Sienna'yı kontrol etmek için koştuğunu ama onu kafasında ve boynunda korkunç yanıklar ile yerde sırtüstü yuvarlandığını söyledi:

"Saç kurutma makinesi yüzünden başında ve boynunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluştu. Levi'ye ambulans çağırması için bağırdım, soğuk duşa soktum ve tekrar tekrar kafasına soğuk su döktüm.''

Bebek saç kurutma makinesi yüzünden kör olduKafasında oluşan büyük kabarcıklarla hastaneye kaldırıldı, bebeğin gözleri şişerek kapandı, 3 günlük geçici bir körlük yaşadı. Doktorlar, kafasının yanan kısımlarında yeniden saç çıkmayacağını söyledi.

Dannielle, üzüntüsünü şu sözlerle anlattı:

"Annesi ve babası olarak, küçük meleğimizin başına böyle bir şey gelebileceği için paramparça olduk. Son dört günü uykusuz geçirdik, yiyip içmeden ve bebeğimizi sürekli içinde gördüğümüz acılardan dolayı duygusal olarak boşaldık. Küçük kızımız için günlerce ağladık.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...