Tgrt Haber
08 Aralık 2018 18:53

Belçika'da bir Türk vatandaşı gözaltına alındı

Fransa'da yaşanan Sarı Yeleklilerin eylemleri dur durak bilmiyor. Çığ gibi büyüyen eylemler ülke sınırlarını da aşmaya başladı. Belçika'da yapılan eylemlerde de çok sayıda gözaltı yaşandı. Gözaltına alınanların arasında bir de Türk vardı.

Belçika'da bir Türk vatandaşı gözaltına alındı
fransa,belçika,sarı yelekliler

Fransa'da sokaklar yangın yerine döndü. Kendilerini "Sarı Yelekliler" diye adlandıran kalabalık bir grup hükümeti protesto ediyor, sokakları yakıp yıkıyor, mağazaları yağmalıyor. Oldukça kalabalık olan Sarı Yeleklilerin sayısı ise her geçen gün artarak ülke sınırlarını aşıyor. 

DEMOKRASİ NE KADAR GÜZEL BİR ŞEY!

Bekçika'da da etkisini gösteren Sarı Yelekli eylemci grupları arasında çok sayıda gözaltı yaşandı. Gözaltına alınanların arasında bir de Türk vardı. Türk vatandaşı olan protestocu, neden gözaltına alındığı yönündeki soru karşısında "Neden gözaltına alındığımızı bilmiyoruz. Bu protesto illegalmiş, o yüzden aldılar bizi" dedi. Bekçika'da gözaltına alınan sarı yelekli bir Türk vatandaşı "Artık görüyorsunuz demokrasi ne kadar güzel bir şey... Avrupa'nın göbeğinde demokrasi yok!" diyerek sitem etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...