Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ocak 2022 09:24

Belçika'nın O Ses yarışmasına Türk genci Kaan Kandemir damga vurdu

Türkiye'de de yayımlanan O Ses yarışmasının Belçika versiyonuna Türk genci Kaan Kandemir damga vurdu. Kandemir, sesiyle hem jürileri hem de izleyicileri büyüledi.

Belçika'nın O Ses yarışmasına Türk genci Kaan Kandemir damga vurdu
belçika,,ses,,şarkı,,kaan kandemir,

Belçika'da doğup büyüyen Türk kökenli Kaan Kandemir, Türkiye'de de O Ses Türkiye olarak var olan yarışmanın Belçika versiyonuna katıldı. O Ses Belçika (The Voice Belgique) yarışmasında 'La Nuit' adlı şarkıyı söyleyen Kandemir, performansıyla jüriden tam puan aldı. Kaan Kandemir, başarılı performansıyla jürinin dördünü de döndürmeyi başardı. Seyircilerin de büyük beğenisini toplayan Kandemir, Rapçi Black M'i seçti ve onun ekibinde yer almak istediğini belirtti.

Yarışmanın yayınlanmasının ardından Kandemir'in sosyal medyada yayınlanan hızla yayılan videosu kısa sürede yoğun ilgi gördü. Belçika'da yaşayan Türklerin mesajlarıyla Türk gence destek yağdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...