Tgrt Haber
10 Eylül 2021 20:31

Benfica'dan Gedson Fernandes açıklaması: Galatasaray'a gitmek istemedi

Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, yaz transfer dönemi boyunca Galatasaray'ın gündeminde ilk sırada yer alan Gedson Fernandes hakkında konuştu. Gedson'un takımdan ayrılmak istemediğini belirten Portekizli teknik adam, "Gedson gitmek istemedi. Çünkü Galatasaray'da olduğu kadar çok oynayamasa da burada daha çok gelişeceğini, öğreneceğini biliyor" ifadelerini kullandı.

Benfica'dan Gedson Fernandes açıklaması: Galatasaray'a gitmek istemedi
Galatasaray,Gedson Fernandes,Jorge Jesus

Galatasaray'ın yaz transfer dönemi boyunca kadrosuna katmak için uğraştığı ancak transferini bitiremediği Gedson Fernandes hakkında hocası Jorge Jesus'tan önemli açıklamalar geldi.

Portekizli teknik adam, "Gedson'un Benfica'da gelişebilecek potansiyeli olduğuna inanıyoruz. Joao Mario'nun yeri için Taarabt ile birlikte en büyük aday. Gelişen bir futbolcu olduğu için gitmesine izin vermedik. Ayrıca, Gedson da Benfica'da kalmak istedi. Çünkü Galatasaray'da olduğu kadar çok oynayamasa da burada daha çok gelişeceğini, öğreneceğini biliyor." dedi.

Benfica'nın kadrosuna tutmaya karar verdiği Gedson Fernandes, bu sezon 8 maçın sadece 1'inde 7 dakika süre alabildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...