Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2021 09:18

Bennett, 'Şifa'yı yanlış yerde buldu!

Eski İsrail Savunma Bakanı Naftali Bennett'in, sivil hedeflerin vurulmasını aklamaya çalışmak için bir video çekti. Bennett, videoda Gazze'deki Şifa Hastanesi diye Pakistan'daki bir hastanenin fotoğrafını paylaştı.

Bennett, 'Şifa'yı yanlış yerde buldu!
Eski İsrail Savunma Bakanı Naftali Bennett,Gazze

Hamas'ın sağlık kurumu, okul ve basın ofislerinin bulunduğu binaları kullandığı iddiası üzerinden sivil hedeflerin vurulmasını aklamaya çalışan eski İsrail Savunma Bakanı Naftali Bennett, Gazze'deki Şifa Hastanesi diye Pakistan'daki aynı isimde başka bir hastanenin fotoğrafını paylaştı.

ÜNLÜ İSİMLERİ HEDEF ALDI

Aşırı sağ görüşleriyle öne çıkan Yamina Partisi lideri Naftali Bennett, sosyal medya hesaplarında görüntülü mesaj paylaştı. İsrail'in son saldırılarda Gazze'de sivilleri öldürmesine tepki gösteren ünlü model Bella Hadid, komedyen John Oliver ve Trevor Noah'ı hedef aldı.

Mesajında Bennett, Hamas'ın hastaneleri, okulları ve basın ofislerinin bulunduğu binaları kullandığını iddia etti.

YANLIŞ FOTOĞRAF PAYLAŞTI

İddialarını sıralayan Bennett, Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin yerine yine aynı isimle Pakistan'ın başkenti İslamabad'da yer alan hastanenin fotoğrafını paylaştı.

Yanlış fotoğrafı kullandığı ortaya çıkmasına rağmen Bennett'in Youtube hesabında 100 binden fazla kişi tarafından izlenen paylaşımını silmemesi dikkati çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...