Tgrt Haber
04 Ağustos 2022 10:13 - Güncelleme : 04 Ağustos 2022 10:32

Beslediği yılan ölümüne neden oluyordu! Yaklaşık 5 metrelik yılanı gören ekipler dehşete düştü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde ekiplerin ağzını açık bırakan bir olay yaşandı. Yılan besleyen adamın komşularının ihbarı üzerine eve giden ekipler yaklaşık 5 metre uzunluğundaki yılanın, sahibinin boynuna dolanmış halde buldu. Yılanın sahibi ise kendinden geçmiş bir haldeydi.

Beslediği yılan ölümüne neden oluyordu! Yaklaşık 5 metrelik yılanı gören ekipler dehşete düştü
abd,yılan

Pensilvanya'nın Yukarı Macungie kasabasındaki bir evden gelen ihbar üzerine olay yerine giden ekipler neye uğradıklarını şaşırdılar. Eve giren ekipler, 4,57 metrelik yılanı, sahibinin boynuna dolanmış halde buldu. İlk defa böyle bir durumla karşılaşan ekipler, temkinli davranmaya çalıştılar ve öncelikle yılanı kafa bölgesinden sersemleterek etkisiz hale getirdiler. 

UZUN ZAMANDIR BU YILANI BESLİYORDU

Yılanın sahibi ise yılan tarafından sokulmuş ve kendinden geçmiş bir haldeydi. Ekipler, yılan sokması sonucu zehrin etkisiyle adamın bayıldığını düşündüler. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde ilk olarak evde müdahale ettiler ardından ise acil olarak hastaneye götürdüler. Yılan besleyen adamın komşuları, yılanın adamı panik haliyle sokmuş olabileceğini çünkü yılanın uzun zamandan bu yana ev sahibi tarafından beslendiğini dile getirdi.

İhbara giden ekipte yer alan Teğmen Nickischer, meslek hayatında ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını belirterek, yılanın çok büyük olduğunu ve kendilerinin dahi durumundan endişelendiklerini ifade etti. İsmi açıklanmayan adamın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Öte yandan sağlık ekipleri, beslediği yılan tarafından sokulan adamın ardından kalp krizi geçirdiğini açıkladılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...