Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2014 16:46

Beyaz Saray'da inanılmaz hata

Beyaz Saray, Afganistan'daki CIA Şefinin ismini, ABD Devlet Başkanı Barack Obama'nın Bagram Havalimanı'nda düzenleyeceği brifinge katılanlar listesine ekleyerek yanlışlıkla ifşa etti.

Beyaz Saray'da inanılmaz hata
CIA Şefi, Beyaz Saray, Barack Obama, Bagram Havalimanı

ABD Devlet Başkanı Barack Obama, Gazi Günü kapsamında Afganistan'daki ABD güçlerine moral vermek için Kabul'de bulunan askeri üsse ziyaret düzenledi. Obama, Bagram Havalimanı'nda ordu yetkililerine ve askerlere konuşma yaptı. Düzenlenen brifinge katılanlarla ilgili basın kuruluşlarına göndermek üzere liste hazırlayan Beyaz Saray, listeye ABD istihbarat servisi CIA Afganistan Şefi'nin de adını ekleyerek büyük bir hata yaptı.
Gizli Servis ajanının adını yanlışlıkla ifşa eden Beyaz Saray, durumu düzeltmek için listeden ismi çıkarmasına rağmen basın kuruluşlarına giden isim sosyal medya üzerinden hızla yayıldı. İsmi ifşa olan CIA Şefinin Afganistan görevinden alınarak ülkeyi terk edip etmeyeceğine dair bir açıklama yapılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...