Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Haziran 2014 17:46

Beyoğlu'nda bulunan cesetle ilgili önemli gelişme

Polis 25-30 yaşlarında siyah saçlı 1.50-55 boylarındaki cesedin, yabancı uyruklu bir kadına ait olma ihtimalini değerlendiriyor.

Beyoğlu'nda bulunan cesetle ilgili önemli gelişme
beyoğlu, çanta, ceset,

Beyoğlu'nda sabah saatlerinde bir bavul içinde bulunan kadın cesedi olayı esrarını koruyor. Polis 25-30 yaşlarında siyah saçlı 1.50-55 boylarındaki cesedin, yabancı uyruklu bir kadına ait olma ihtimalini değerlendiriyor. Öte yandan cesedin bırakıldığı yerin hemen yakınında bulunan mobese cihazının ise arızalı olduğu iddia edildi. Polis olay yerine yakın bulunan bir bakkal ve bir otelin aralarında bulunduğu çok sayıda işyerinin güvenlik kamera görüntülerine el koydu. Turanlar caddesi, Aşıklar Sokak'ta sabah saat 06.30 sıralarında belediye temizlik görevlileri yol üzerinde bulunan bir bavul içinde ceset olduğunu görmüşlerdi. Temizlik görevlilerinin polise haber vermesiyle başlayan soruşturmada bavulun içine konan cesedin 25-30 yaşlarında 1.50-55 boylarında bir kadına ait olduğu belirlenmişti. Kadının üzerine kot pantolon ve koyu renk bir kazak olduğu, ayakkabı bulunmadığı tespit edilmişti.
KESKİN BİR BIÇAKLA ÖLDÜRÜLMÜŞ
Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede genç kadının boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. Ceset üzerinde bazı morluklar olduğu da belirlendi. Cesedin boğazında ölüme neden olan derin kesinin, keskin bir bıçakla yapıldığı belirtildi.
1 KİLOMETRE ÇAPLI TÜM KAMERA KAYITLARI İNCELİYOR
İstanbul polisi öldürülüp çantaya konulan kadının kimliğini tespit etmek ve katilini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Cesedin bulunduğu bölgede cesedin bırakıldığı yeri gören bir bakkal ile bir otelin de aralarında bulunduğu 1 kilometre çapında onlarca işyerinin güvenlik kamera görüntüleri alınarak incelemeye başlandı. Öte yandan cesedin bulunma saati ve öncesinde bölgede sinyal veren cep telefonlarının da tespiti için çalışma başlatıldığı öğrenildi. Bu arada cesedin bırakıldığı yere çok yakın bir mobese kamerasının ise arızalı olduğu iddia edildi.
ÇANTAYA ÖLÜM KATILIĞI BAŞLAMADAN KONMUŞ
Yetkililer yapılan incelemede genç kadının boğazı kesilerek öldürüldükten hemen sonra ölüm katılığı başlamadan bavula konulduğunu söylediler. Olayın şüphelisinin çantayı taşırken, altından kan akmaya başlaması yüzünden paniğe kapılarak yol kenarına bırakıp kaçma ihtimali değerlendiriliyor. Bu arada cesedin içine konduğu bavulun nerelerde satıldığının da araştırıldığı öğrenildi.
CESET YABANCI UYRUKLU BİR KADINA AİT OLABİLİR
Öte yandan ölen kadının kimliğini tespit etmek için çalışmalar sürüyor. Genç kadının parmak izi incelemesinde şu ana kadar herhangi bir sonuca ulaşılamadığı belirtildi. Eşkale uyan kayıp müracaatları ise titizlikle inceleniyor. Yetkililer cesedin yabancı uyruklu bir kadına ait olma ihtimalinin değerlendirildiğini belirterek olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü belirttiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...