Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Aralık 2021 09:47

Biden ile Trump seçimlerde yeniden karşı karşıya

ABD Başkanı Joe Biden ile daha önce seçimlerde aday olacağının sinyalini veren eski başkan Donald Trump, 2024 seçimlerinde yeniden karşı karşıya gelecek. Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Karine Jean-Pierre, Biden’ın gelecek seçimlerde yeniden aday olmayı planladığını söyledi.

Biden ile Trump seçimlerde yeniden karşı karşıya
joe biden,donald trump,ABD,seçim

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Karine Jean-Pierre, 2024'te yapılacak başkanlık seçimlerinde ABD Başkanı Joe Biden'ın yeniden aday olmayı planladığını bildirdi.

Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında konuşan Jean-Pierre, Wall Street'e röportaj veren ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in "Biden ile adaylık meselesini hiç görüşmedik." sözlerine değindi.

BIDEN 2024’TE ADAY OLABİLİR

Bir gazetecinin Harris'in sözlerini hatırlatarak ‘Biden’ın adaylığı düşünüyor mu?’ sorusuna Biden ve Harris’in ne konuştuğuyla ilgili basına bilgi veremeyeceğini belirten Jean-Pierre, “Şu an söyleyebileceğim tek şey, Biden'ın 2024'te yeniden aday olmayı planladığı." dedi. Ayrıca Jean-Pierre, Biden'ın Harris'i başkan yardımcılığı için tekrar düşünebileceğini de sözlerine ekledi.

Biden ile Trump seçimlerde yeniden karşı karşıyaJoe Biden ile Donald Trump 2020 seçimlerinde karşı karşıya gelmişti

TRUMP ADAYLIK SİNYALİ VERMİŞTİ

Geçen sene yapılan başkanlık seçimini Demokrat Partili rakibi Joe Biden'a kaybeden eski ABD Başkanı Donald Trump, bir kez daha geri dönüş hazırlığında olduğunu ilan etti. 2024 başkanlık seçimleri için tekrar aday olup olmayacağı yönündeki kararı için tarih veren Donald Trump, 2022'nin kasım ayındaki kongre ara seçimlerine kadar bekleyebileceğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...