Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Temmuz 2021 21:44

Biden’dan Putin’e siber saldırılara karşı çağrı

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Rusya’nın ülkede faaliyet gösteren suç örgütlerine karşı harekete geçmeye çağırdı.

Biden’dan Putin’e siber saldırılara karşı çağrı
ABD Başkanı Joe Biden,Putin

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Biden ve Putin,  BMGK’ın aldığı Suriye’de sınır ötesi insani yardımların devam etmesi yönünde kararı değerlendirdi. Telefon görüşmesinde ayrıca Suriye konusunda yürütülen ortak çalışmalardan bahsedildi.

BİDEN’DAN RUSYA’YA ÇAĞRI

Görüşmede ABD ve diğer ülkeleri etkilemeye devam eden fidye yazılımı saldırıları konusu da ele alındı. Biden, Rusya'nın ülkede faaliyet gösteren Rusya merkezli suç örgütlerine karşı harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Biden ayrıca fidye yazılımı saldırıları ve daha geniş tehditlere yönelik anlaşmaları sürdürmeye kararlı olduğunu vurguladı. Biden ayrıca, ABD'nin fidye yazılımı saldırıları ve diğer tehditler karşısında halkını ve altyapısını savunmak için gereken her türlü eylemi yapacağını yineledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...