Tgrt Haber
09 Haziran 2021 13:57

Bill Gates’in aldatma taktiği deşifre oldu

ABD’li milyarder Bill Gates ile eşi Melinda Gates geçen ay 27 yıllık evliliklerini bitireceklerini açıkladı. Boşanma sürecindeki Bill Gates uzun süredir eşini aldattığı ortaya çıkmıştı. Ünlü çift şimdi yeni bir iddiayla gündeme geldi.

Bill Gates’in aldatma taktiği deşifre oldu
bill gates,,melinda gates,

Bill Gates ve melinda Gates boşanma kararı aldı. Bu karar kılıçların çekilmesine yol açtı. Ünlü çift boşanma aşamasındayken yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Bill Gates’in eşine yakalanmamak için araç değiştirdiği buna karşılık Melinda Gates’in ise dedektifle takip ettirdiği iddia edildi.

Gates’in ‘araç değiştirme’ taktiği boşanma açıklaması sonrası ortaya çıktı. Tüm bu iddialar bir dergiye konuşan iki Microsoft çalışanı tarafından ortaya döküldü.

İddialara göre; Bill Gates şirkete kendi aracıyla geliyor. Kadınlarla buluşacağı sırada ise asistanının işe getirdiği altın rengi lüks bir otomobil kullanıyor.

Öte yandan Bill Gates’in kadınlarla buluşmak için ofis dışı toplantı ajandasında randevuları tuttuğu da belirtildi. Aynı çalışanlar Melinda Gates için de aldatıldığını kanıtlamak için özel bir dedektif tuttuğunu öne sürdü. Ancak Melinda Gates’in bir sözcüsü bu iddiayı yalanladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...