Tgrt Haber
04 Aralık 2014 14:15

Bir Alman'ın McDonald's'a Tuğçe tepkisi

Almanya'da, Sırp gençlerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak'a, baygınken su vermediği iddia edilen McDonald's protesto edildi.

Bir Alman'ın McDonald's'a Tuğçe tepkisi
almanya, sırp gençeler, McDonald's, tuğçe albayrak, protesto,

Tuğçe dün toprağa verildikten sonra bir Alman McDonald's şubesine gidip, "Alın Tuğçe'ye vermediğiniz suyun parası" diyerek çalışanları protesto etti. Ardından da suyu yere döktü. Tuğçe Albayrak, arkadaşlarıyla yemek yediği McDonald's'ın Offenbach şubesinde 3 Sırp genç tarafından taciz edilen 2 Alman genç kıza yardımı için, restorandan çıktığı sırada Sırp gençler tarafından darbedilmişti. Saldırı sonucu Yere düşen ve kafasını betona çarpan Tuğçe'ye olayların yaşandığı sırada yardım için McDonald's'dan su istendiği ve yetkililerin su vermediği iddia edildi.
"Alın Tuğçe'ye vermediğiniz suyun parası"
Dün Tuğçe'nin toprağa verilmesinin ardından bir Alman olayın meydana geldiği restorana giderek Tuğçe'ye olay sırasında su verilmediğini iddia etti. Protesto amaçlı cebinden para çıkararak; "Bir kolanın fiyati ne kadar 1.20 €. Tuğce baygin yatarken bir bardak su bile vermediniz alin su da 1.00 €. Tuğçe'ye vermediginiz suyun parasini ben size ödeyeyim ki birdaha böyle bir olay yaşandığında böyle bi durum olmasın" dedi. Çalışanlara tepki gösteren Alman ardından aldığı suyu yere döküp restorandan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...