Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2022 10:02 - Güncelleme : 20 May 2022 10:14

Bir anda ortadan kayboldu, gerçek 18 yıl sonra ortaya çıktı

Yaklaşık 18 yıl önce ortadan kaybolan kadının sırrı çözüldü. Erkek arkadaşı tarafından öldürülen Kaliforniyalı kadının cesedi sığ bir mezarda bulundu.

Bir anda ortadan kayboldu, gerçek 18 yıl sonra ortaya çıktı
Cynthia Linda Alonzo,Cinayet

Kaliforniya’nın Oakland şehrinde yaşayan Cynthia Linda Alonzo'nun en son 2004 Şükran Günü'nde görüldü. Erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü iddia edilen kadının o günden itibaren cesedi bulunamadı. Savcılar yaptığı açıklamada, yaklaşık 18 yıl önce öldürülen Alonzo'nun kayıp cesedinin sığ bir mezarda bulunduğunu açıkladı.

O zamanlar 48 yaşında olan Alonzo, 2004 Şükran Günü'nde ortadan kayboldu. Alonzo ve erkek arkadaşı Eric Mora en son West Oakland'da annesinin San Francisco'daki evine gitmek üzere bir arabaya binerken görüldü. Erkek arkadaşı Mora, kadının ortadan kaybolmasıyla beraber şüpheli hale geldi.

İTİRAF ETTİ AMA CESEDİN YERİNİ SÖYLEMEDİ

Savcılar, erkek arkadaşı Mora’nın onu öldürmekten dolayı 11 yıl hapis yattığını açıkladı. Alonzo'nun cesedi, 4 Mayıs'ta Oakland Ordu Üssü'nde çalışan bir mürettebatın sığ bir mezar bulmasıyla ortaya çıktı. Olay yerine polis ve savcılar geldi. Alameda İlçe Adli Tıp Kurumu otopsi yaptı ve kalıntıların Alonzo’ya ait olduğunu doğruladı.

Bir anda ortadan kayboldu, gerçek 18 yıl sonra ortaya çıktı

Alonzo'nun katil zanlısı Eric Mora. 

Mora, 2007'de Alonzo'yu öldürmekle suçlandı ve Mart 2012'de ikinci derece cinayetten hüküm giydi. Mora, 15 yıl müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mart 2016'da cinayeti işlediğini itiraf etse de cesedi nereye gömdüğünü söylemedi. Sonunda o yıl 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...