Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 09:04 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 09:39

Bir ev satın almak isterken milyoner oldu! Duyanı şaşkına çeviren olay

ABD'nin Nevada eyaletinde duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Ev satın almak isteyen kadın, bir harf hatası nedeniyle bir anda milyoner oldu. 

Bir ev satın almak isterken milyoner oldu! Duyanı şaşkına çeviren olay
abd,ev,milyoner

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletinde bir ev beğenen ve bu evi satın almak isteyen bir kadın, ev sahibiyle pazarlığını yaptı ve 594 bin 481 dolar ödemeyi kabul etti. Hayallerindeki eve kavuşmak için ödemeyi banka aracılığı ile yapan kadın, parayı ev sahibine gönderdi. Fakat ev sahibi olan şirketin, devlete gönderdiği evraklarda bir karışıklık meydana geldi.

Şirket çalışanları, bir evin satışını kadına gerçekleştirdiği yönündeki yazılı metinde mahalledeki blokların kodlarıyla ilgili hata yaptı ve bir anda tüm evler kadının üzerine geçirildi. Kadın ise başına gelenleri ancak kendi ismiyle araştırma yapınca fark edebildi.

Bir ev satın almak isteyen kadın bir anda 84 mülkün de sahibi haline geldi. Yapılan hatanın ve kadının bir anda milyoner olmasının ardından yetkililer harekete geçti. Konuyla ilgili araştırma yapan yetkililer, ilgili düzeltmelerin yapılacağını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...