Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Eylül 2021 21:09

Bir garip olay: Alkolü su zannedip kazazedenin başına döktü

İzmir'in Tire ilçesinde kaza geçiren aileye yardım etmek isteyen bir vatandaş kazazedelerin başına yanlışlıkla su yerine alkol döktü.

Bir garip olay: Alkolü su zannedip kazazedenin başına döktü
İzmir,Alkol

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan Veysel Aksoy yönetimindeki araç, refüjdeki ağaca çarptı. Kaza sonucu araçta bulunan sürücü ve eşi hafif şekilde yaralanırken, araçta yolcu olarak bulunan 5 kişi ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazayı gören ve kazazedelere yardım etmek isteyen bir vatandaş da elindeki 5 litrelik damacanadaki sıvıyı su diye kazazedelerin üstüne döktü. Kazazedelerin gözleri yanınca sıvının su olmadığı, alkol olduğu ortaya çıktı. Kazazedelerin başını yıkamak isteyen vatandaş, sıvının yoğun anason koktuğunu fark edilince Veysel ve Feyza Aksoy tarafından uyarıldı. İsmi belirlenemeyen vatandaş, olay yerinden ayrıldı.

Bir garip olay: Alkolü su zannedip kazazedenin başına döktü

"GÖZLERİM YANIYOR' DEDİM FARKINA VARMADI"

Tire Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından o anları anlatan kazazede Veysel Aksoy, “Kazadan sonra yardımsever bir vatandaş yardım amaçlı başıma su yerine alkol döktü. Gözlerimin yandığını ifade ettim ama o anda o vatandaş telaşla bunun farkına varamadı. Daha sonra farkına vardı, ama iş işten geçmişti. Gözlerimde ve dudaklarımda uyuşma oldu. Benimle birlikte eşime ve çocuklarıma da dökülmüş. Oğluma da su sanılarak içirilmiş. Tabii ben burada bir art niyet olduğunu düşünmüyorum. Zaten kimse böyle bir şeyi kasıtlı yapmaz. Şu an Allah’a şükür iyiyiz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...