Tgrt Haber
01 Temmuz 2021 16:46

Bitcoin milyarderi boğularak öldü kripto servet denize gömüldü

Amerika Kosta Rika kıyılarında yüzdüğü esnada Bitcoin milyarderi Mircea Popescu boğularak öldü.

Bitcoin milyarderi boğularak öldü kripto servet denize gömüldü
bitcoin,kripto para

41 yaşındaki Rumen Popescu, dev dalgalarıyla bilinen sörf noktası Playa Hermosa beldesinde sabah 08.30'da yüzdüğü esnada akıntıya kapıldı ve boğuldu. Popescu, en çok Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hakkında birçok platform ve blog yazmasıyla tanınıyordu. Fakat eleştirenleri de çoktu.

Bitcoin üzerine yazdığı yazıların yanı sıra Popescu, birçok kişi tarafından en büyük bireysel bitcoin sahiplerinden biri olduğu düşünülüyordu. Independent'in haberine göre, 1,4 milyar Sterlin'den (2 milyon dolar) fazla bir servete sahipti.

KRİPTO SERVET KAYIP

Milyarder Popescu'nun ölümü, Bitcoin servetinin kim ya da kimlere kaldığının merak edilmesine yol açtı. Fakat bu konuda henüz bir netlik yok. Konuya ilişkin Popescu'nun yakındalarından bir açıklama gelmedi. Yani kripto servetin ne olacağı henüz bilinmiyor.

Öte yandan geçtiğimiz hafta Barcelona'da hücresinde ölü olarak bulunan ve kripto para birimine büyük meblağlar bağladığı söylenen yazılım patronu John McAfee'nin ölümünün ardından gerçekleşmiş olması akıllarda soru işaretleri doğurdu.

 

Alexander Mardar, "Mircea Popescu ve John McAfee'nin ölümüyle önemli miktarda BTC sonsuza kadar kaybedilebilir gibi görünüyor" dedi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...