Tgrt Haber
10 Ocak 2022 09:19

Bob Saget kimdir, kaç yaşında? Full House (Bizim Ev) yıldızı Bob Saget neden öldü?

Full House dizisi ile tanınan Amerikalı aktör ve komedyen Bob Saget, 65 yaşında hayatını kaybetti. Ölümünün ardından hayranları ‘’Bob Saget neden öldü?’’ Sorusunun cevabını araştırmaya başladı. Peki Bob Saget kimdir, kaç yaşında?

Bob Saget kimdir, kaç yaşında? Full House (Bizim Ev) yıldızı Bob Saget neden öldü?
bob saget,,abd,,full house,,bizim ev,,komedyen,

Televizyon yıldızı Bob Saget ABD'nin Florida eyaletine bağlı Orlando kentindeki Ritz-Carlton otelindeki odasında ölü bulundu. Otel güvenliğinden gelen çağrılara yanıt olarak Ritz-Carlton Hotel'e giden polis ve itfaiye ekipleri ünlü oyuncuyu odasında hareketsiz bir şekilde buldu. Peki Bob Saget neden öldü? 

BOB SAGET KİMDİR? 

Bob Saget 17 Mayıs 1956 tarihinde ABD’nin Pensilvanya eyaletinde dünyaya geldi. Amerikalı oyuncu, stand-up'çı, komedyen, yazar, yönetmen ve yapımcı olan Bon Saget Full House (Bizim Ev) dizisi aile babası rolüyle tanındı. Bob Saget tüm dünyada ün salmış How I Met Your Mother dizisinde 2030 yılındaki Ted Mosby karakterini seslendirdi. 1989 ile 1997 yılları arasında America's Funniest Home Videos programında sunuculuk yaptı. Ünlü aktör 2014 yılında çıkardığı That's What I'm Talkin' About albümü En İyi Komedi Albümü dalında Grammy Ödülü'ne aday gösterildi. 65 yaşındaki başarılı oyuncu dün kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Bob Saget kimdir, kaç yaşında? Full House (Bizim Ev) yıldızı Bob Saget neden öldü?

BOB SAGET NEDEN ÖLDÜ? 

Bob Saget 9 Ocak saat 04.00 civarında otel personeli tarafından odasında ölü bulundu. Ölüm nedeni açıklanamayan ünlü aktörün odasından herhangi bir uyuşturucu ya da uyuşturucu kullanımına dair kalıntı bulunmadı. Orlando polisi olayla ilgili soruşturmasına devam ederken Bob Saget ölümünün cinayetle ilişkili olduğuna dair bir kanıt olmadığını duyurdu. Bob Saget önceki gün Jacksonville’de bir stand-up gösterisi yapmıştı. 

Bob Saget son gösterisinin ardından Twitter hesabından seyircisine teşekkür mesajı yayınlarken 2022'deki gösterile tarihi ve biletlerini duyurmuştu.

FULL HOUSE (BİZİM EV) DİZİSİ KONUSU NEDİR? 

Bon Saget ölümü ile akıllara ''Bizim Ev (Full House) disizi konusu nedir?'' sorusu geldi. Full House (Bizim Ev) ABD yapımı sitkom dizisidir. 8 sezondan oluşan dizi 1987 yılında başladı ve 1995 yılına kadar Amerikan ABC televizyonunda yayınlandı. Dizi San Fransisco'da üç kızıyla yaşayan dul Bob Saget ile karısının kardeşi John Stamos ile arkadaşı Dave Coulier'in aynı evde geçirdikleri hayatı konu alıyor. Türkiye'de de büyük bir izleyici kitlesi olan Full House (Bizim Ev) Türkiye'de 1995-2002 yılları arasında Kanal D'de, 2002-2003 yılları arasında TV8'de gösterildi. Bob Saget Bizim Ev dizisiyle Türkiye'de tanındı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...