Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Haziran 2021 14:07

Hırsız boğazına bıçağı dayayınca köpeği hayatını kurtardı

İngiltere'de bir kadın yürüyüşten döndüğü esnada hırsızların hedefi oldu. Bıçaklı saldırgandan kadını, köpeği kurtardı.

Hırsız boğazına bıçağı dayayınca köpeği hayatını kurtardı
ingiltere,hırsız

İngiltere'de yaşayan 30 yaşındaki bir kadın, geçtiğimiz günlerde köpeğiyle yürüyüşten döndüğü esnada hırsızların hedefi haline geldi. Amy Edmondson, evine doğru yürürken bir kadın ve bir erkek yol tarifi bahanesiyle yaklaştı. Amy, onlara doğru yönü göstermek amacıyla döndüğünde ise erkek olan önce itti ve düşmesini sağladı ardından da boğazına bıçak dayadı. Mağdur kadına korku dolu anlar yaşatan hırsızlar, parasını istediğinde ise bull terrier cinsi köpek erkek hırsızın bacağını ısırdı, kadın hırsız ise o anlarda kaçtı.

Amy Edmondson, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı:

''Yürüyüşten yeni dönüyorduk, bir adam ve bir kadın yaklaştı ve bana Southchurch'ün nerede olduğunu sordular. Arkamı döndüm, doğru yönü işaret ettim ve adam sırtıma atladı, itti. Beni yere yatırdı ve boğazıma bıçak dayadı. 'Paranı ver, paran nerede, parana ihtiyacımız var' deyip durdular.''

"Sonra köpeğimin tasmasını bıraktım ve o sadece üzerine atladı ve bacağını ısırmaya başladı. Bırakmadı. Kadın o sırada kaçtı ve adam köpeği çekmemi söyledi. 'Köpeğimi ondan kurtarabilmem için üzerimden kalkması gerektiğini söyledim.' Ondan sonra panikledi ve kaçtı."

Amy, saldırı sırasında en kötüsünden korktuğunu itiraf etti.

"Tek düşündüğüm, oğlumun annesiz büyüyeceği ve köpeğimin de bensiz olacağıydı. Star benim küçük cankurtaranım. O olmasaydı burada olmazdım. Tanıyabileceğiniz en sevgi dolu köpek. Onu hiç böyle görmemiştim ama bu sadece beni koruduğunu gösteriyor."

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...