Tgrt Haber
12 Aralık 2021 10:31

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a ağır suçlama: 'Bizi aptal yerine koyuyor'

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın geçen sene uygulanan koronavirüs kısıtlamaları sırasından yasağı ihlal ettiğine daire fotoğraflar ortaya çıktı. Mirror gazetesinin “Bizi tekrar aptal yerine koyuyor" manşeti ile gündeme bomba gibi düştü

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a ağır suçlama: 'Bizi aptal yerine koyuyor'
Boris Johnson,,İngiltere,,Kovid-19,,Koronavirüs,

İngiltere Başbakanı Boris Jonhson ile ilgili koronavirüs kısıtlamalarını ihlal ettiği iddiası, Mirror gazetesinin “Bizi tekrar aptal yerine koyuyor" manşeti ile gündeme bomba gibi düştü. Başbakan Johnson’ın bir ekranda soruları okurken, bilgisayarların başına geçen personel bunları cevaplandırdı.

İsmi açıklanmayan bir kaynak gazeteye, farklı ofislerde her biri 6 kişiden oluşan 4 ekip olduğunu söyledi. Başbakanlık bürokratları ve basın birimi çalışanları katılanlar arasında yer aldı. Etkinlik sırasında şarap ve bira da içildi.

"BU, SANAL BİR SINAVDI"

Başbakanlıktan gazeteye yapılan açıklamada, "Bu, sanal bir sınavdı. Başbakanlık personelinin salgınla mücadele planları üzerinde çalışmaları için genellikle ofiste olmaları gerekiyordu, bu nedenle ofistekiler sanal olarak masalarından katıldı." ifadesi kullanıldı. Hükümetin kılavuzunda, kurallar gereği "sosyal bir aktivite olan iş yerinde Noel öğle yemeği veya partisi düzenlenemeyeceği" belirtiliyordu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...