Tgrt Haber
22 Haziran 2021 12:28

Boris Johnson'a benzeyen bebek herkesi şaşırttı

İngiltere'de Boris Johnson'a benzeyen bebek şaşkınlığa uğrattı. Adı David olan bebek, sosyal medyada viral haline geldi.

Boris Johnson'a benzeyen bebek herkesi şaşırttı
ingiltere,boris johnson

İngiltere'de yaşayan bir ailenin bebeği olan David, son zamanlarda sosyal medyanın en ünlülerinden biri haline geldi. Henüz doğduğu gün hemşireler tarafından İngiltere Başbakan'ı Boris Johnson'a benzetildi. David 3 aylık olduğunda ise sarı saçlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı, zamanla ise sokakta görenler bile durdurup fotoğraf çektirmeye başladı. David'in annesi ise yaşadıklarını şu sözlerle anlatıyor:

"David ünlüler gibi. Herkes onun görünüşü hakkında yorumlar yapıyor. İnsanlar onu gördükleri anda Boris'le karşılaştırıyorlar. Saçları nasıl bu kadar açık renkli olabilir diye düşündüm. Sonra ilk kez onu yıkadığımda saçlarının çok gür olduğunu fark ettim. Onu gören tüm hemşireler de saçlarının gürlüğüne şaşırdılar. O adeta bir minik Boris”

 

 

43 yaşındaki baba Ruslan, oğullarına Boris adını vermeyi teklif ettiğini fakat anne Tatiana bu teklifi reddetti. Anne Tatiana, “Tıpkı ona benzediğini söylemeleri için ona Boris dememize gerek yoktu, benzerlik o kadar belli ki, ürkütücü” yorumunu yaptı.

Boris Johnson'a benzeyen bebek herkesi şaşırttı

Çift, oğullarına Aziz David'in adını verdi. Eski bir model ve televizyon sunucusu olan Tatiana, bazı insanların kendisini David'in bakıcısı sandığını işe şu şekilde anlattı:

"Bazı insanlar onun benim bebeğim olmadığını düşünüyor, ona ben bakmıyorum, o benim. Ne zaman evden çıksam yabancılar gelip saçları hakkında yorum yapıyor. David çok çekici, çok mutlu bir bebek ve çok sakin bir kişiliğe sahip, bu yüzden insanlar ona bakmayı seviyor." 

İnşaatta çalışan baba Ruslan ise David'i ilk gördüğünde gözlerine inanamadığını söyledi:

"İkimiz de aileden sarışın genin nereden gelmiş olabileceğini sorduk. İkimiz de siyah saçlı ve zeytin tenliyiz ama David'in çok açık tenli ve mavi gözleri var. Ailemizin her iki tarafında da kimse sarı saçlı değil ama annem sarı saçlı doğdu, belki de benim ailemden alıyor."

Tatiana, "Bebeğimin sarışın olacağına dair bir rüya gördüm ama çok koyu saçlı olduğumuz için bunun çılgınca olduğunu düşündüm. Kocam, bize benzemediği için karantinada olmasının iyi bir iş olduğuna dair şaka yaptı."

Tatiana, David'in saçlarının çok uzun olmasına rağmen kesme planları olmadığını açıkladı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...