Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Aralık 2021 14:28

Botokslu develer diskalifiye oldu

Suudi Arabistan’da düzenlenen deve güzellik yarışmasında botokslu ve rötuşlu oldukları gerekçesiyle 40’tan fazla deve diskalifiye edildi.

Botokslu develer diskalifiye oldu
suudi arabistan,deve,yarışma,botoks

Suudi Arabistan'da güzellik yarışmasında 40’tan fazla deve botokslu oldukları ve kendilerine çeşitli rötuşlar yapıldığı gerekçesiyle diskalifiye edildi.

Yetkililer yarışmada develere rötuş ve botoks işlemi uygulayan yarışmacıları ‘özel ve gelişmiş’ teknoloji kullanarak tespit ediyor.  Bu yıl düzenlenen güzellik yarışmasında 40’tan fazla deve söz konusu gerekçelerle diskalifiye edildi.

GÜZELLİK OPERASYONLARI YASAK

Kazananın hörgüçlerinin, başlarının, boyunlarının, duruşlarının ve elbiselerinin şekline göre belirlendiği yarışmada develeri daha çekici hale getirmek için yüz germe, botoks enjeksiyonları ve diğer kozmetik değişikliler yapmak yasak.

Yetkililer, düzinelerce yetiştiricinin bu yıl develerin burunlarını ve dudaklarını uzattığını,

Bu yıl düzenlenen yarışmada yetkililer, düzinelerce yetiştiricinin develerin burunlarını ve dudaklarını uzattığını, vücut kısımlarını lastik bantlarla şişirdiğini, botoks enjekte ettiğini, hayvanların kaslarını güçlendirmek için hormon kullandığını ve dolgu maddeleri kullandığını belirledi. Dolandırıcılara yarışmanın organizatörleri tarafından katı cezalar uygulanacak.

66 MİLYON DOLARLIK ÖDÜL

Her yıl düzenlenen Kral Abdülaziz Deve Festivali, en güzel deveyi yetiştirenleri yaklaşık 66 milyon dolarlık ödül için yarışmaya davet ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...