Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2022 15:12

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro hastaneye kaldırıldı

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsanaro karın ağrısı şikayetiyle acil olarak hastaneye kaldırıldı. 66 yaşındaki başkanın, bağırsak tıkanıklığı olabileceği belirtiliyor.

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro hastaneye kaldırıldı
brezilya,,jair bolsonaro,

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, karın ağrısı şikayetiyle yerel saatle 01.30 sıralarında hastaneye kaldırıldı. Brezilya'nın Sao Paulo şehrindeki Vila Nova Star Hastanesine kaldırılan Bolsonaro’nun bağırsak tıkanıklığı problemi olabileceği belirtiliyor.

Bolsonaro’ya kesin teşhisin konulması için şu anda tatil için Bahamalar’da bulunan doktoru Antonio Luiz Macedo’nun hastaneye gelmesi bekleniyor. Doktor Macedo, Bolsonaro için cerrahi işleme gerek olmadığını düşündüğünü belirtirken kesin kararı muayene ettikten sonra vereceğini bildirdi.

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro hastaneye kaldırıldı
Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro geçtiğimiz Temmuz ayında yine bağırsak tıkanıklığı sebebiyle Sao Paulo şehrindeki Vila Nova Star Hastanesine yatmış ve 4 gün boyunca tedavi görmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...