Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ağustos 2021 15:54

Brezilya'da akılalmaz soygun: Rehineleri arabalara bağladılar

Brezilya'nın Araçatuba kentinde silahlı çeteler, banka soygununun ardından kaçarken rehin aldıkları insanları, arabalara bağladı.

Brezilya'da akılalmaz soygun: Rehineleri arabalara bağladılar
brezilya,rehine,soygun

Sao Paulo eyaletine bağlı Araçatuba kentinde sabah saatlerinde 3 bankaya ağır silahlı gruplarla soygun yapıldı. Soygunların ardından silahlı çeteler, çok sayıda kişiyi rehin aldı ve polis karakolunu kuşattı. Filmleri aratmayan soygunda çete üyeleri birçok arabayı ateşe verip yolları kapattı. 

Çevredekiler tarafından kaydedilen görüntülerde, rehinelerin arabaların tavanına ve kaputlarına bağlanığ canlı kalkan olarak kullanıldığı görüldü. 

Brezilya'da akılalmaz soygun: Rehineleri arabalara bağladılar

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise kaputlara bağlı rehinelerle birlikte yolda ilerleyen birden fazla araba kameraya yansırken, bir kişinin minibüsün açılır tavanından ellerini kaldırdığı görüldü. Polise göre çetenin en az 50 ağır silahlı üyesi bulunuyor.

ŞEHRE BİRÇOK PATLAYICI YERLEŞTİRDİLER

Araçatuba Belediye Başkanı Dilador Borges polisin olaya müdahale etmekte zorlandığını belirterek, "Polis saldırıya geçemiyor, çünkü çok fazla rehine var" diye konuştu. Borges, soyguncuların şehrin farklı noktalarına patlayıcı maddeler yerleştirdiğini belirterek halka dışarı çıkmama uyarısında bulundu.

Brezilya medyası kenti sarsan olayda şu ana kadar 2'si sivil, 1'i soyguncu olmak üzere en az 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de gözaltına alındığını aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...