Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 11:14 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 11:19

Brezilyalı manken Thalito do Valle, Rus saldırısında hayatını kaybetti

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırılarında Ukrayna adına savaşan Brezilyalı eski manken Thalito do Valle, Rus füze saldırısı sonucunda hayatını kaybetti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Brezilyalı manken Thalito do Valle, Rus saldırısında hayatını kaybetti
brezilya,ukrayna,rusya,saldırı

Sosyal medyada savaş istismarlarını belgeleyen yayınlara imza atan Brezilyalı eski model Thalita do Valle, Rus güçlerinin füze saldırısı sonucunda hayatını kaybetti.  39 yaşındaki Thalita do Valle, 30 Haziran'da savaşın parçaladığı Ukrayna’nın kuzeydoğu bölgesindeki Harkov şehrine Rus füze saldırısında öldü.

RUS GÜÇLER TARAFINDAN TAKİP EDİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Daha önce Irak’ta DEAŞ’a karşı savaşta da yer aldığı öğrenilen Valle yaşadıklarını bir kitaba dönüştü. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de meydana gelen bombalı saldırıdan sağ kurtulan Thalita, ailesine cep telefonu faaliyetleri Rus insansız hava araçları tarafından izlendiği için fazla konuşamadığını ve sadece iyi olduğunu bildirmek için arayacağını söylemişti.

Brezilyalı manken Thalito do Valle, Rus saldırısında hayatını kaybetti

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...