Tgrt Haber
07 Aralık 2021 11:03

Burun tıkanıklığı sorunu yaşayan kişinin burnundan çıkan şoke etti

Amerika Birleşik Devletleri'nde burun tıkanıklığı yaşayan bir kişinin burnundan çıkan, doktorları bile şaşkına çevirdi. Doktorlar, fark eder etmez acil olarak toplandı.

Burun tıkanıklığı sorunu yaşayan kişinin burnundan çıkan şoke etti
abd,,diş,,burun,,ameliyat,

ABD'nin New York eyaletinde birkaç yıldır burun tıkanıklığı yaşayan bir kişi, tıp literatürüne girdi. Doktorları bile şaşırtan olayın başrolündeki adam, burun tıkanıklığından oldukça müzdaripti. Birkaç senedir bu sorunu yaşayan adam, artık bu durumdan bıktı ve doktora gitti. Doktorlar, ilk muayenenin ardından şaşkına döndü. İlk kez böyle bir durumla karşılaşan doktorlar, gördükleri manzaranın ardından acil olarak toplanmaya karar verdi. Çünkü burun tıkanıklığı yaşayan adamın, burnunda diş olduğu fark edildi.

Acil olarak toplanan doktorlar, şaşkınlıklarını üzerlerinden attıktan sonra fikir alışverişi yaparak ne yapacaklarına karar verdiler. Hastanın üzerinde tetkikler yapıldıktan New York'taki Mount Sinai Hastanesi'nde ameliyat gerçekleştirildi.

Burun tıkanıklığı sorunu yaşayan kişinin burnundan çıkan şoke etti
İşte hastanın burnunda bulunan diş

38 yaşındaki adamın burnundaki diş ameliyatta başarıyla çıkarıldı. Tıp dünyasında eşi benzeri görülmeyen olay New England Tıp Dergisi'nde de yayınlandı. Dergideki yazıda, şu ifadelere yer verildi:

"Hasta birkaç yıldan bu yana burun tıkanıklığı yaşadığını belirtti ancak daha önce yüz travması ya da başka bir anormallikle karşılaşmadığını anlattı. İlk muayenenin ardından buruna takılan kamera sayesinde, burunda olmaması gereken bir diş parçası tespit edildi. Bu parça başarılı ameliyat sonucu alındı.''

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...