Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 09:56

ABD'de ilginç olay! Çadırını sürükleyen boz ayı tarafından öldürüldü

Amerika Montana'da bulunan bir kamp alanında bir kadın çadırında uyurken, bir ayı tarafından sürüklendi ardından da öldürüldü.

ABD'de ilginç olay! Çadırını sürükleyen boz ayı tarafından öldürüldü
amerika,ayı,saldırı

Montana'da 65 yaşındaki bir kadın, bisikletiyle uzun mesafeli bir yolculuğa çıktı. Gezi esnasında ise Ovando kasabasında kamp yapmak için durdu. 181 kiloluk bir boy ayı ise sabaha karşı 3 sularında kamp alanına girdi ve kadının çadırında uyuduğu esnada çadırı sürüklemeye başladı. Ardından ise çadırın içinden kadından çıkardı ve saldırmaya başladı.

ABD'de ilginç olay! Çadırını sürükleyen boz ayı tarafından öldürüldüAYI HELİKOPTERLE ARANIYOR

Saldırıyı duyan diğer kampçılar ayıyı spreyle uzaklaştırmayı başardı fakat kadın hayatını kaybetti. Bölgeden uzaklaşan ayı, helikopterle aranmaya başladı. Ayının aynı gece bir tavuk kümesine girerek birkaç tavuğu da öldürüp yediği ortaya çıktı. Helikopterle ayıyı arama çalışmaları ise başarısız oldu.

ABD'de ilginç olay! Çadırını sürükleyen boz ayı tarafından öldürüldüMissoula'daki MFWP bölge sorumlusu Randy Arnold, ayının aranması konusunda şu açıklamayı yaptı:

"Bu noktada, bu ayıyı yakalamak için en iyi şansımız, ayının birkaç tavuğu öldürmesi ve yediği tavuk kümesinin yakınındaki bölgeye kurulan menfez tuzakları olacak."

Ovando'daki kamp yerinin sahibi Tiffanie Zavarelli,bildiği ilk ölümcül ayı saldırısı olduğunu söyledi.

''BU GEZİYİ AYLARCA BEKLEMİŞTİ''

CBS News'e göre Zavarelli, olaya ilişkin şunları söyledi:

"Şu anda herkes oldukça sarsılmış durumda. Montana'lı insanlar, bir ayı saldırısı olabileceğinin artık farkında, her şey olabilir.''

Hayatını kaybeden kadının bir arkadaşı, bu bisiklet gezisi için aylarca beklediğini ve çok istediğini şu sözlerle anlattı:

"Bu tür maceraları severdi. 60'larında bir kadın ve bu tür şeyleri çok seviyor, sıra dışı bir yaşam tutkusu vardı.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...