Tgrt Haber
16 Ağustos 2021 17:06

Çaldığı atı evde saklayan hırsız yakalandı

Amerika Güney Karolina eyaletindeki Oconee County'de yaşayan Garry Chase Coble Jr. çaldığı evi ata sakladı, yakayı ele verdi.

Çaldığı atı evde saklayan hırsız yakalandı
at,,amerika,,hırsızlık,

31 yaşındaki Garry Chase Coble Jr. adlı kişi, Güney Karolina eyaletindeki yaşadığı bölge olan Oconee County'deki evine bir atla girerken yakalandı. Coble'yi gören kişi, eve atla girmesinden şüphelendi ve polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Coble'ın babasıyla konuştu, baba evin kendisine ait olduğunu ve Coble'ın evde olmaması gerektiğini söyledi.

Baba ve polis Coble'ın atla girdiği eve geldiklerinde salonun zemininde at dışkıları gördü. Polis, Coble'ı sorgulamak istese de Coble bir anda yatak odasına gitti. Babasının seslenmesi üzerine Coble dışarı çıkarken, ekipler yatak odasının bir atın durduğunu fark etti. 

SABIKALI ÇIKTI

Olaya ilişkin açıklama yapan polis, atın oldukça sakin bir şekilde odada durduğunu, Coble'ın ise gözaltında olduğunu söyledi. Ayrıca polis, Coble'ın başka olaylarla ilişkili kastan yaralama ve basit hırsızlık suçları olduğunu belirtti.

Atın sahibi, olay yerine çağrıldı. At sahibi, hayvanın sol ön bacağında yeni bir yara olduğunu söyledi.

Öte yandan Coble ise şu anda Oconee County Gözaltı Merkezi'nde tutuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...