Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 10:34 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 10:43

California’da ev partisine silahlı saldırı düzenlendi! 3 kişi öldü

ABD’nin California eyaletindeki evde yapılan partiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
California’da ev partisine silahlı saldırı düzenlendi! 3 kişi öldü
ABD,silahlı saldırı

ABD’nin California eyaletinde bulunan Downey kentindeki bir evde düzenlenen partide silah sesleri duyuldu. Yerel saatle 00.45 civarında silah sesleri üzerine ihbar alarak olay yerine gelen polis, evde 4'ü erkek toplam 5 yaralı tespit etti.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan 3'ü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ise hastaneye sevk edildi. Yetkililer yaşanan olayı “münferit bir olay” olarak nitelendirirken soruşturma ise sürüyor. 

BAĞIMSIZLIK GÜNÜ KUTLAMALARI KANA BULANMIŞTI

ABD'nin Chicago kenti yakınlarında 4 Temmuz Bağımsızlık Günü kutlamalarına katılanlara yönelik bir silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetmişti. En az 30 kişinin yaralanmasına sebep olan Robert E. Crimo'nun ikinci bir saldırı planladığı ekipler tarafından yapılan inceleme sonrasında ortaya çıkmıştı.

California’da ev partisine silahlı saldırı düzenlendi! 3 kişi öldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...