Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Kasım 2021 10:50

Çamurun içinden aniden fırlayabiliyor! Halk bu fotoğrafla uyarıldı

Timsah saldırılarının önüne geçmek isteyen Avustralya'nın Kuzey Bölgesi Paklar ve Yaban Hayatı Komisyonu, çamur havuzunda kamufle olan timsahın görseliyle bölge halkını uyardı.

Çamurun içinden aniden fırlayabiliyor! Halk bu fotoğrafla uyarıldı
avustralya,çamur,timsah,sosyal medya

Avustralya'da paylaşılan bir fotoğraf bölge halkındaki timsah korkusunu daha da arttırdı. Kendisini çok iyi kamufle etmeyi başaran ve çamurun içinden aniden fırlayan timsahın gizlendiği yeri kimse bulamıyor.  Kuzey Bölgesi Parklar ve Yaban Hayatı Komisyonu, çamur havuzunda mükemmel şekilde kamufle olan tuzlu su timsahının fotoğrafını paylaştı. Ardından sosyal medya ve bölge halkı ikiye bölündü. Bazı insanlar timsahı fark ettiklerini, bu fotoğrafın korkuya neden olduğunu söylerken bazıları da timsahın yerini görmenin imkansız olduğunu, bu paylaşımın oldukça farkındalık oluşturduğunu söyledi.

Komisyonun paylaştığı fotoğrafta yırtıcı timsahın yalnızca gözü fark edilebiliyor. Bölgede yaşayan Rodney Fischer adlı bir kişinin Kuzey Bölgesi ve Batı Avustralya sınırı yakınlarında çektiği fotoğrafı paylaşan yaban hayatı kurumu "Göz seni görüyor" yazarak uyarıda bulundu.

Çamurun içinden aniden fırlayabiliyor! Halk bu fotoğrafla uyarıldı

Facebook kullanıcısı Joh-Marg Gridham, gönderiye yaptığı yorumda "Çamurun gözleri var" yazdı. Başka bir kullanıcı ise "İşte böyle öleceğim. Dürüst olmak gerekirse hiçbir şey göremedim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Pasifik'teki kıtanın tuzlu su timsahları genellikle haliçler gibi tatlı su kütlelerinde bulunuyor ve iç bölgelere gelmeleriyle biliniyor. Ayrıca açık alanda kamufle olmadaki olağanüstü kabiliyetleriyle tanınıyorlar. Bu sürüngenler yağış mevsiminde çamurda ve sığ sularda neredeyse görünmez hale geliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...