Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Haziran 2021 12:33

Cemal Kaşıkçı cinayetinde yeni iddia: Yüksek dozda uyuşturucuyla öldürüldü

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın şüpheli ölümünde Suudi infaz timi suikastta kullanılmak için öldürücü dozda uyuşturucu satın aldığı iddia edildi.

Cemal Kaşıkçı cinayetinde yeni iddia: Yüksek dozda uyuşturucuyla öldürüldü
cemal kaşıkçı,,suikast,,cinayet,,ölüm,,suudi arabistan,

Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı infaz eden suikast timinin sorgulama kayıtlarında Kaşıkçı’ya yüksek dozda uyuşturucu enjekte edildiği ortaya çıktı.

Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı Ekim 2018'de öldürüldü. Ama ölümüne ilişkin sır perdesi hala aralanmadı. Kaşıkcı’nın ölümüne ilişkin yeni bir iddia ortalığı salladı.

Suudi infaz timinin, Cemal Kaşıkçı'nın ölümünden önce İstanbul'a gelirken rotayı Kahire’ye çevirerek oradan suikastta kullanılmak üzere öldürücü dozda uyuşturucu satın aldığı ve uyuşturucunun İstanbul Suudi Başkonsolosluğunda Kaşıkçı’ya karşı kullanıldığı iddia edildi

Söz konusu özel uyuşturucunun sol kolundan Kaşıkçı'ya enjekte edildiği ve birkaç dakika içinde ölümcül tesirini gösterdiği belirtildi.

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Haziran 2019'da yayımlanan raporda "Kaşıkçı'nın öldürülmesi, yargısız bir infazdır." değerlendirmesinde bulunulmuştu. ABD Ulusal İstihbaratın Şubat 2021'de yayımlanan raporunda ise "Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, Kaşıkçı'nın öldürülmesini onayladığı sonucuna ulaştık." ifadesine yer verilmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...