Tgrt Haber
15 Haziran 2022 09:13 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 09:25

Kuzeninin ölümünü kaldıramadı! Cenaze günü yaptığı herkesi kahretti

Hindistan'ın Madhya Pradeş eyaletinde 18 yaşındaki bir genç, kuzeninin ölümüne dayanamadı ve cenaze ateşine kendisini atarak intihar etti.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Press Trust of India, NDTV
Kuzeninin ölümünü kaldıramadı! Cenaze günü yaptığı herkesi kahretti
hindistan,cenaze

Hindistan'ın orta kesiminde bulunan Madhya Pradeş eyaletinde yaşayan 18 yaşındaki Karan, kuzeninin öldüğü haberini alınca Sagar'a gitti. Sagar bölge polisi, olayın Majguwan köyünde yaşandığını, 21 yaşındaki kuzeni Jyoti Daga, köydeki bir kuyuya düştükten sonra hayatını kaybettiğini söyledi. Yetkililer, Daga'nın perşembe günü kaybolduğunu ve eve dönmemesi üzerine köylülerden oluşan arama ekibinin genç kızı aramaya çıktığını belirtti.

Baherya Polis Merkezi Amiri Divya Prakaş Tripathi'ye göre, Daga perşembe gecesi sebze almak için bir çiftliğe gitmek üzere evden çıktı. Genç kadının cesedini bir kuyuda bulan köylüler polise haber verdi.

CENAZE ATEŞİNE ATLADI

Kuzeninin ölümünü haber alan Karan, cuma günü motosikletiyle köye gitti. Yetkilinin PTI'ya söylediğine göre, aynı akşam Daga'nın son duaları okunurken iddialara göre Karan cenaze ateşinin içine atladı.

NDTV'ye konuşan Majhguwan köyünün muhtarı Bharat Singh Ghosi, köylülerin Karan'ı alevlerden çekip çıkardığını ve yakınlardaki bir hastaneye götürdüğünü ancak genç adamın yolda hayatını kaybettiğini söyledi.

Karan'ın cenaze töreni pazar günü, kuzeninin cenaze ateşinin yakıldığı yerin yakınında gerçekleştirildi.

Tripathi, olaya yol açan koşulların tespiti için bir soruşturma yürütüldüğünü belirtti.

Kaynak: Press Trust of India, NDTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...