Tgrt Haber
12 Eylül 2016 06:46

Chicago'da kanlı hafta sonu, 6 ölü

"ABD’nin suç başkenti” olarak nitelendirilen Chicago’da hafta sonunda meydana farklı olaylarda 6 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.

Chicago'da kanlı hafta sonu, 6 ölü
chicago

Chicago Polis Departmanı, hafta sonu tatili süresince kentte meydana gelen silahlı saldırılara ilişkin rakamları açıkladı. Buna göre, kentin güney kesiminde çıkan silahlı saldırılarda 6 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Ölenlerden üçünün araç kullanırken silahlı saldırıya uğradığını açıklayan polis, yaralılar arasında bir de 15 yaşında gencin olduğunu belirtti.
Kentte bu yıl işlenen cinayet sayısı 500’ü aştı. Chicago, ABD’nin suç oranı en yüksek metropol kenti olarak kabul ediliyor. Polisin yoğun önlemlerine rağmen kentte meydana gelen silahlı saldırılardaki artış önlenemiyor. Chicago, FBI’ın metropol kentleri baz alarak hazırladığı cinayet istatistiklerinde New York ve Los Angeles’a ait rakamların toplamını geçerek ilk sırada yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...