Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2022 16:26 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 16:49

Google'da 'Nasıl seri katil olunur?' araması yapmış! Cinayet zanlısı hala bulunamadı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Felicia Johnson'ı öldürüp parçalara ayırmakla suçlanan katil zanlısının Google'da ''Nasıl seri katil olunur?'' diye arattığı ortaya çıktı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: The Independent
Google'da 'Nasıl seri katil olunur?' araması yapmış! Cinayet zanlısı hala bulunamadı
abd,cinayet,google

ABD'de geçtiğimiz aylarda 28 yaşındaki Chukwuebuka Nwobodo, 24 yaşındaki Kaliforniyalı Felicia Johnson'ı öldürüp parçalarına ayırmakla suçlanarak kısa süre gözaltına aldın ardından ise ortalıktan toz oldu. Katil zanlısının internet geçmişi araştırıldığında ise oklar yeniden ona döndü ve yetkililer, Johnson'ı öldürüp ardından delilleri karartan Nwobodo'nun peşine düştüler. 

Polis, Nwobodo'nun Google'da "Çamaşır suyu kana ne yapar?", "Nasıl seri katil olunur?" ve "Yakalanılmayacak cinayet nasıl planlanır?" aramaları yaptığını söyledi. Ayrıca Nwobodo'nun, Johnson'ın bariz cinayetinden yaklaşık 2 hafta sonra, 30 Nisan'da Google'da hâlâ "Houston eskortları" araması yaptığının ortaya çıktığını belirtti. Nwobodo'nun Johnson'ın kaybolmasının ardından bir testere, çöp torbaları, havlular ve el feneri aldığı da iddia edildi. Yetkililer Nwobodo'nun arabasında lateks eldiven, mutfak bıçağı ve kürek bulurken bagajda ve arka koltukta Johnson'ın kanına rastladı. Hatta evinde de kan izleri bulunduğu iddia edildi.

Öte yandan polis, Johnson'ın kaybolmasından yaklaşık bir ay sonra, 13 Mayıs'ta Nwobodo'yu gözaltına alıp telefonuna bakmıştı. İddialara göre telefonunda bir kadının ve 3 cesedin daha fotoğrafları vardı. Fakat 9 Haziran'a kadar yasal suçlama yöneltilmedi. Felicia Johnson'ın cesedi ise henüz bulunamadı.

Kaynak: The Independent
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...