Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Eylül 2021 13:50

Çin'de dünyayı sarsan görüntü! 4 yaşında tecrite

Çin’de 4 yaşında bir çocuk üstünde tehlikeli madde giysisi, elinde bavul ile tek başına tecrit altına girdiği görüntüler büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada viral olan görüntüleri hemşire paylaştı.

Çin'de dünyayı sarsan görüntü! 4 yaşında tecrite
Çin,koronavirüs,tecrit

Çin devlet medyası Shanghai Daily, Delta varyantı enfeksiyonunun bir haftada 186 vakaya ulaştığını vakalar arasında en küçüğü 4 yaşında olmak üzere 10 yaş altı 36 çocuğun yer aldığını belirtti. Çocuklar ebeveynleri yanlarında olmada çeşitli tıbbi muayenelerden geçtikten sonra yetkililer tarafından geçici olarak tek başlarına hastane tecrit koğuşlarına yerleştirilmeye zorlanıyor. 

DÜNYADA YANKI UYANDIRDI

Çocukların tek başına gittiği tecritin anlarını  Putian Üniversitesi'ne bağlı bir hastanede hemşire olan Zhu Xiaqing, paylaştı. Görüntülerde gecenin karanlığında kendi boyundaki bavulunu iterek tecrit odasına giden çocuğun görüntüleri yürek burktu. Hemşire, küçük çocuğun yanında ailesi olmadan karantinaya girmesini izlemenin kalbini acıttığını söyledi ve  “Cesur bir adamsın, acil şifalar diliyorum! İfadelerini kullandı. Yayınlanan görüntüler kısa sürede gündeme yerleşirken çocukların itaatkar olduklarını ve uygun bir sosyal mesafede sabırla durduklarını belirtiyor.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Çocukların hastanedeki korkusunun azaltılması için duvarlara çizgi film karakterleri asılsa da görüntüler sosyal medyada korku oluşturdu. Hemşirenin paylaştığı video kısa sürede dünya çapında viral hale geldi

Çin'de dünyayı sarsan görüntü! 4 yaşında tecrite

Çin'de dünyayı sarsan görüntü! 4 yaşında tecrite

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...